Om Komon-Stageway

Komon-Stageway er en sammenslåing av tidligere Komon AS og Stageway Event AS. Med historie tilbake til 1989 er Komon-Stageway nå et av Norges ledende eventselskaper, med flere store og kjente bedrifter på kundelisten. Alle våre kunderelasjoner er langsiktige, og vi legger vekt på at vi skal verdiøke våre kunders forretning gjennom vellykkede events – over tid.

Gjennom over 20 år i bransjen har vi tilegnet oss førstehåndskunnskap om alle aktuelle artister, programledere og foredragsholdere i Norge og Norden. Vi har lang erfaring og kompetanse innenfor innholdsproduksjon, regi og gjennomføring, og kombinert med våre kunders kunnskap om egen kultur, marked og fagområder vil vi sørge for å få maksimalt ut av deres arrangementer. Vi legger vår stolthet i at vi skal forstå deres forretning, slik at en investering i et arrangement hos Komon-Stageway skal være målrettet og sikre resultater på kort og lang sikt.

 

Vår totalentreprisemodell:

Ved å ha tett samarbeid med leverandører av lyd, lys, scene, foredrag, underholdning, PR, film, foto, dekorasjon osv., kan vi lett sy sammen de beste kombinasjoner for ditt arrangement. At vi kjøper inn de fleste tjenester gir oss større fleksibilitet og sikrer at vi kan fokusere på oppgaven som skal løses snarere enn produktet som skal selges. Det er du som kunde som alltid er i hovedfokus og din og dine gjesters opplevelse er alltid vår endelige fasit.